2015. október 7., szerda

Első bejegyzés! Vagy valami ilyesmi

Szép jó reggelt kívánok minden kedves erre tévedt látogatónak!

A nevem Dron Skyhawk és ez itt az én blogom. Persze nem mintha ez nem lenne egyértelmű. Valószínűleg sokatoknak nem mondd ez semmit, de ez nem az első, korábban SkyHawk blogja néven már csinálgattam egy blogot, azonban bizonyos okok miatt, amik közül talán a nehezen megjegyezhető webcím a legnyomósabb, újat akartam csinálni. Ez részemről remélhetőleg egy új "kezdetet" is jelent majd és talán újra lesz motivációm blogolni.

Mit mondhatnék magamról? Átlagos magasságú és testalkatú, huszas évei elején járó férfi vagyok, szingli - lányok, jelöljetek! Várjunk, ez nem az az oldal. Szóval... Magamat egy kegyetlenül lusta amatőr írónak tartom és valószínűleg a jövőben elő fognak fordulni ezzel kapcsolatos bejegyzések. Néhány fontosabbnak tartott művemet már lehet olvasni a korábbi bejegyzésekben. Ezen kívül néha-néha rajzolgatok is, de ebben még lustább vagyok, így inkább nem verném nagy dobra.
Az érdeklődési köröm elég pillanatfüggő, de ami állandó, az a sci-fi, legyen szó írott, vagy képi formáról, valamint a japán anime és manga műfajok iránti rajongásom. Ez utóbbi el is veszi a szórakozásra szánt időm java részét. Zenei téren hard rock és j-rock irányban mozgok, de alapjáraton bármit meghallgatok, ami megtetszik, műfajtól függetlenül.
Kedvenc ételeim a tejfölös tészta és a cukrozott krumplis tészta, bármennyire is furán hangzik az utóbbi.
Nem vagyok nagy sportrajongó, sőt, viszont ha van lehetőségem, szívesen játszok röplabdát és kosárlabdát. Na, nem mintha tudnék is, de legalább úgy érzem.
Nem is tudom, ezeken kívül mit mondjak, de talán bemutatkozásnak elég lesz. A későbbi bejegyzésekben talán megosztok újabb titkokat a rejtélyes és összetett személyiségemról. Ez valahogy fejben jobban hangzott. Mindegy. Jó szórakozást az - egyelőre - nem túl sok tartalomban bővelkedő blogon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése